În ultimii 50 de ani de Paşte în familia noastră meniul este neschimbat: Sper ca reţetele tradiţionale de mai jos să fie pe placul tuturor. …

Fiat lux-Să se facă lumină
În ultimii 50 de ani de Paşte în familia noastră meniul este neschimbat: Sper ca reţetele tradiţionale de mai jos să fie pe placul tuturor. …
Cozonacul meu preferat din copilărie. În familia mea nu lipsește nici o dată de pe masa de Crăciun sau de Paște. Nepoții mei îl mănâncă …
Mulți cunosc legenda Sf. Martin, sărbătorit la 11 noiembrie, inclusiv obiceiurile populare, mai ales cele gastronomice, legate de această zi. (Cine nu mănâncă gâscă în …
E zacusca preferată de nepoții mei, una din cele trei variante pe care le gătim anual. Familia e numeroasă, nu-i treabă ușoară coacerea și curățarea …
Este o mâncare cunoscută, specific ardelenească, dar care nu figurează pe listele de meniu ale restaurantelor. Probabil de aceea, că mulţi o consideră „mâncarea săracului, …
În Grupul parlamentar UDMR s-a obişnuit pe vremea mea, ca luni seara, după terminarea programului să fie felicitat de colegi şi de personalul administrativ acel …
A venit toamna, vremea culesului viilor. În fața cramelor, pivnițelor de vinuri activitate intensă. Se spală și se dezinfectează cu sulf butoaiele de stejar pentru …
Pe vremea „împușcatului” ne-am obișnuit cu înlocuitori: nechezol în loc de cafea, soia în loc de floarea soarelui și exemplele ar putea continua. În primii …
Mulțumită iernii deosebit de blânde, smochinul din curte a fost plin cu fructe zămoase. În schimb, două nopți geroase din aprilie au nenorocit caișii timpurii …